Levensechte dino’s keren terug naar Jaarbeurs Utrecht

World of Dinos, de grootste dino-expo van Europa, keert in de meivakantie terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na een succesvolle eerste editie kunnen bezoekers van 19 april t/m 12 mei wederom oog in oog staan met levensgrote en bewegende dinosaurussen. Het ‘Jurassic Park’ van Nederland wordt dit jaar nog grootser uitgepakt, waardoor er nog meer te beleven is voor het hele gezin.

Benieuwd waar dino’s vroeger leefden, hoe groot ze zijn en wat er op het menu stond? Bezoekers komen erachter bij World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht, waar dit jaar ruim 75 levensgrote dinosaurussen tentoongesteld staan in hun natuurlijke leefomgeving. Speciaal voor de tweede editie zijn vijftien nieuwe dino’s onderdeel van de leerzame expositie, die letterlijk de strijd met elkaar aangaan. De combinatie van licht- en geluidspektakel zorgt voor een unieke experience, waarbij bezoekers een ander tijdperk binnenstappen en diverse continenten langsgaan om kennis te maken met de historische dieren, waaronder de reusachtige T. rex.

Naast het spotten van de levensechte dino’s is er nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s en interessante documentaires kijken in een heuse dinoscoop. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de kidszone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden. Ook kunnen zij deelnemen aan een vernieuwende en uitdagende speurtocht.

Hillenaar Events

World of Dinos is een initiatief van Hillenaar Events te Leiderdorp. Het veelzijdige evenementenbureau staat bekend om producties op het gebied van circus, theater en muziek in heel Nederland. Hillenaar heeft inmiddels al een breed scala aan evenementen op haar naam staan, waaronder de Elvis Tribute-concerten in Ahoy, Groot Kerstcircus Den Haag en Circus of Horrors op het Malieveld in Den Haag en YouTube-events in de Jaarbeurs.

 

Dit is een origineel bericht van Hillenaar Events B.V.