Mirusia terug in de Nederlandse theaters met betoverende show

Vorig jaar heeft de Nederlands-Australische sopraan Mirusia haar tournee in Nederland moeten uitstellen vanwege haar zwangerschap. Als kersverse moeder keert ‘de engel van Rieu’ terug naar ons land. Beleef dit najaar een betoverende avond, ‘an enchanted evening’, met Mirusia.

In Mirusia’s nieuwe show brengt zij met haar internationale orkest de mooiste muziek. Van klassiek naar pop: ‘evergreens’ uit musicals, popsongs met een klassieke twist en beroemde klassieke melodieën. Uiteraard zal ze Schubert’s ‘Ave Maria’ zingen, maar ook veel verrassende nieuwe stukken die ze nooit eerder in Nederland zong.

Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboek. Op jonge leeftijd werd ze ontdekt door André Rieu en met hem treedt ze al ruim 10 jaar lang over de hele wereld op. Ook met haar solocarrière gaat het voor de wind. Deze sprankelende persoonlijkheid groeide in Australie uit tot een ster. Al meermalen heeft ze in haar geboorteland op nummer één gestaan in de poplijsten en staat ze bekend als ‘the unconventional pop star’. Ook in Nederland stond haar album My Favorite Things wekenlang in de top 20.

An enchanted evening with Mirusia is tussen 20 september t/m 28 oktober te zien in de Nederlandse theaters.

 

Dit is een origineel bericht van Senf Theaterpartners