Nu GRATIS* Echt Hollands Schaatsen bij Flevonice

De ijzers onderbinden, een flink stuk schaatsen met de familie of vrienden en daarna op kracht komen met een kop erwtensoep en roggebrood met spek: Hollandser dan dat wordt het niet! Voor alle schaatsliefhebbers van Nederland is er nu het hele schaatsseizoen (vanaf heden tot 3 maart 2019) een speciale actie*: Bij aankoop van twee verpakkingen van het per stuk verpakte Fries roggebrood van Van der Meulen, krijg je het tweede kaartje (twv. €11,50) voor de langste openluchtijsbaan van de wereld GRATIS!

De speciale Flevonice-roggebroodverpakking van Van der Meulen is te vinden bij de meeste supermarkten in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is twee actiewikkels van de verpakking mee te nemen naar Flevonice en je ontvangt het 2e kaartje gratis. Het aantal gratis kaartjes is onbeperkt, dus ga schaatsen met je hele familie, je collega’s of zelfs je hele voetbalteam!

Roggebrood van Van der Meulen

Met de per stuk verpakte sneetjes Fries roggebrood van Van der Meulen, heb je een heerlijk ontbijt of tussendoortje om makkelijk mee te nemen. Ze zijn niet alleen vezelrijk en vetarm, maar ook ontzettend smeuïg en natuurlijk heerlijk bij de erwtensoep! Bij Van der Meulen hebben ze dan ook al bijna honderd jaar ervaring met het bakken van dit heerlijke roggebrood.

Schaatsen bij Flevonice

Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je ’s winters heerlijk buiten in de natuur, ook als het niet vriest! De schaatsbanen in de natuur (van 400 meter en 3 kilometer) zijn geschikt voor schaatsers van elk niveau – ideaal voor een dagje uit met het gezin, vrienden of andere groepen.

*Bekijk de volledige actievoorwaarden op www.echthollandsschaatsen.nl

 

Dit is een origineel bericht van Van der Meulen